Coaching

Na een opleiding therapie en lichaamswerk werkte ik jaren in een eigen praktijk met individuele gesprekken. Vandaaruit zag ik dat wij denken dat onze problemen onze problemen zijn. Maar dat zijn ze niet… ik ben ze gaan zien als menselijke uitdagingen, standaard patronen, gewone valkuilen. De vorm van de problemen mag zo op t oog verschillen maar de essentie komt op hetzelfde neer. Door op onze eigen individuele vorm te blijven focussen blijven we vast zitten, met onszelf bezig en rondjes draaien.

We klagen allemaal, vinden het lastig om te kiezen, doen dingen automatisch alleen, worstelen met stemmetjes in het hoofd, moeten iets met leiderschap en spreken. Worden elke dag uitgedaagd in lef hebben, doorzetten en gecommiteerd zijn.

Ik kan je twee coachingsmogelijkheden bieden
– Telefonische individuele coaching
– Deelnemen in een trainingsgroep die zich bezighoud met een leermodel gebaseerd op nieuwe ervaringen opdoen

Telefonische coaching;
We maken afspraken om te bellen, de lengte van de gesprekken bepaal je zelf. Je betaald 1 euro per minuut. Er zijn opdrachten tussen de belafspraken door waarbij je inzichten gaat toepassen in je leven.

De broedplaats Buitengewoonzijn.NU
Meer dan 10 jaar geleden ontwikkelde ik i.s.m. de deelnemers de training Buitengewoonzijn.NU die alle bovengenoemde onderwerpen meeneemt in de vorm van simpele gereedschappen waar een ieder iets mee kan. De training heeft als leermodel dat je een project een activiteit in de wereld neerzet. Daarmee ben je een bijdrage aan de wereld en ontwikkel je jezelf. Door dat in een groep te doen zie je dat we allemaal hetzelfde zijn, jouw problemen niet jouw problemen zijn en inspireer je elkaar. Zie www.Buitengewoonzijn.NU

Meer dan duizend mensen deden inmiddels de training en honderden honderden projecten kwamen eruit voort. Ik ben heel trots je te kunnen presenteren;

Buitengewoonzijn.NU! Doe je mee?